*

Maaiveld Festival

Een muzikaal festival dat de stad uitdaagt.

Op 26 en 27 mei 2022 vindt er een nieuw tweedaags festival plaats in Apeldoorn: Maaiveld!

Bij Maaiveld Festival vormen muziek en kunst de rode draad. Ruim 25 shows, voorstellingen en curiosa op bijzondere locaties in de binnenstad, vrijdagavond tot en met zaterdag. Met (inter)nationale en lokale artiesten, die werken vanuit spannende combinaties tussen muziek, dans, theater, techniek en meer.

*

Maaiveld Festival

Een muzikaal festival dat de stad uitdaagt.

Op 26 en 27 mei 2022 vindt er een nieuw tweedaags festival plaats in Apeldoorn: Maaiveld!

Bij Maaiveld Festival vormen muziek en kunst de rode draad. Ruim 25 shows, voorstellingen en curiosa op bijzondere locaties in de binnenstad, vrijdagavond tot en met zaterdag. Met (inter)nationale en lokale artiesten, die werken vanuit spannende combinaties tussen muziek, dans, theater, techniek en meer.